miercuri, 8 decembrie 2021

 

Draga Mos Nicolae


Pentru  al III-lea  an  consecutiv  preșcolarii  grădinițelor  și elevii  școlilor primare din Roata de Jos au primit vizita Ta. Acest lucru a fost posibil datorită unor oameni cu suflet mare din cadrul Asociației “Masa Rotundă Club 21” din București, care și anul acesta au făcut punte între copiii din Austria și cei din România.

Micuții noștri au fost foarte bucuroși și nerăbdători să descopere ce ascunde cutia ambalată în hârtie frumos colorată și cu fundă strălucitoare.

Și mai emoționant a fost să descopere că unele cutii erau donate de români care trăiesc în Austria și care au inclus în pachet și o felicitare scrisă în limba română.

Mesajele cadrelor didactice exprimă mulțumirea copiilor pentru darurile primite.

“Foarte bucuroși! Am primit poze de la toți cu ce au primit, au simțit nevoia să împărtășească.” – Educator Barbu Ruxandra.

“Atunci  când știi  de la cine vine cadoul, se formează și o conexiune  sufletească și simți că ai primit cadoul de la cineva cu nume și prenume, nu doar  de la un domn/doamnă.” – Educator Niculae Constantina.

P.S. Te așteptăm și anul viitor!

                                                           Cu drag,

                         Echipa de cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr.1 Roata de Jos





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

            Pentru că fiecare an școlar ne aduce o nouă oprtunitate de a crește, de a învăța și de a deveni cea mai bună versiune a noastră,...