joi, 23 aprilie 2020

PRECIZĂRI PRIVIND DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR ONLINE- ORARUL ACTIVITĂȚILOR

Potrivit anexei la OMEC nr. 4135 din 21.02.2020 emisă de MINISTERUL EDUCAȚIEI ȘI CERCETĂRII, în perioada 22 aprilie - 15 mai, cu posibilitatea de prelungire, activitatea didactică se va desfășura online, fiecare elev având obligativitatea să participe la lecțiile online (excepție fac doar cazurile deosebite, elevii care nu au device-urile necesare sau conexiune la internet). Cadrele didactice vor ține evidența elevilor care participă la activități și vor putea acorda note în catalog după evaluarea online a acestora (cu acordul elevilor și a părinților), imediat ce vor reîncepe cursurile.

Cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Nr. 1 Roata de Jos Giurgiu au stabilit orarul activităților online pentru perioada 22 aprilie- 15 mai după cum urmează:


ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 ROATA DE JOS, CLASELE V-VIII
ȘCOALA PRIMARĂ NR. 2 SADINA, CLASA a IV-a

ȘCOALA PRIMARĂ NR. 1 CĂTUNU, CLASA I

ȘCOALA PRIMARĂ NR. 1 CĂTUNU, CLASA a II-a

Reamintim că prezența elevilor este obligatorie și ne bazăm pe sprijinul părinților în implicarea copiilor în demersul educațional.

Vom reveni cu detalii și noutăți în această postare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

            Pentru că fiecare an școlar ne aduce o nouă oprtunitate de a crește, de a învăța și de a deveni cea mai bună versiune a noastră,...