miercuri, 26 mai 2021

EROII INTERNETULUI

         În perioada 10-25 mai, Școala Gimnazială Nr. 1 Roata de Jos Giurgiu, în colaborarea cu ADFABER.ORG, a organizat activități de educație a siguranței navigării pe internet. Activitățile au făcut parte din cele 5 propuse de ADFABER: ”DISTRIBUIE CU PRUDENȚĂ!”, ”NU TE LĂSA PĂCĂLIT!”, ”SECURIZEAZĂ-ȚI SECRETELE!”, ”E COOL SĂ FII AMABIL!”, ”DACĂ AI ÎNDOIELI, ÎNTREABĂ!”.

        Proiectul a debutat prin aplicarea unui chestionar la clasele participante, chestionar care să surprindă nevoia de implementare a proiectului în școala noastră.

CHESTIONAR:  https://forms.gle/VRBbPoNAVxDQRaVD8

Echipa INFO-TEAM, alcătuită din elevi ai clasei a VII-a B și-au propus să desfășoare activități din cadrul secțiunii NU TE LĂSA PĂCĂLIT. 





                Beneficiari ai proiectului au fost cei 41  de colegi din clasele a VI-a A și a V-a A, precum și colegii de clasă ai echipei (VII B) care s-au implicat și au ajutat la buna desfășurare a activităților. După organizarea activităților la clase, pe coridorul școlii echipa a instalat o ”cabină a sfaturilor bune” în care ceilalți colegi au împărtășit problemele de care s-au lovit pe internet. Fiecare problemă împărtășită și-a găsit rezolvare prin prisma sfaturilor primite de la echipa INFO-TEAM.
                   Activitățile și-au atins scopul! Am învățat să fim prudenți pe internet și să discernem între informațiile adevărate și cele false. Dar munca noastră nu se oprește aici! Vom continua să desfășurăm activități împreună cu ADFABER pentru că NOI SUNTEM EROII INTERNETULUI!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

            Pentru că fiecare an școlar ne aduce o nouă oprtunitate de a crește, de a învăța și de a deveni cea mai bună versiune a noastră,...