joi, 18 aprilie 2019

GRADINITA NUMARUL 2

Saptamana trecuta,joi,11 aprilie 2019,la Gradinita Nr.2 s-a desfasurat activitatea Zuralo si rotita curajului.Inscrierea in proiect s-a facut de catre cele doua educatoare-prof.Gutu Florina si prof.Stefan Florica.  Prescolarii celor doua grupe au facut cunostinta cu Zuralo,un baietel de etnie roma,care descopera rotita curajului si a mintii si scapa comunitatea de asaltul vulpilor sirete. Activitatea derulata la grupa s-a extins pe parcursul intregii zile si  au fost vizate activitatile liber alese,domeniul limba si comunicare,domeniul om si societate,domeniul estetic si creativ si domeniul psihomotric.
Scopul implicarii in proiect a fost educatia socio-emotionala prin identificarea situatiilor in care prescolarii s-au dovedit curajosi,spargerea barierelor de relationare dintre copiii romani si cei de etnie roma,totul prin interactiune directa,integralitate si joc.Atelierul s-a finalizat cu incarcarea pe platforma propunatoare a instantaneelor din timpul activitatilor.

In cadrul atelierului de o zi s-au distins etapele:
1,Zuralo si rotita curajului-povestea
2.Rotita curajului-colaj
3.Zuralo la scoala-fisa de lucru
4.Zuralo-fisa in care a fost desenat asa cum si-au imaginat prescolarii ca este un copil curajos
5.De vulri daca te feresti-Domeniile Psiho-motric ,Limba si comunicare,educatie muzicala.


ACTIVITATEA ”ZURALO ȘI ROTIȚA CURAJULUI”






GRUPA MARE - IEPURAȘII




GRUPA MIJLOCIE - VEVERIȚELE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

            Pentru că fiecare an școlar ne aduce o nouă oprtunitate de a crește, de a învăța și de a deveni cea mai bună versiune a noastră,...