marți, 8 noiembrie 2022

                                     

,,Să cresc mare, frumos și sănătos "


            Astăzi 8 noiembrie 2022,Grădinița nr.2 Roata de Jos a susținut activitatea ,,Ghidul de Nutriție" în parteneriat cu Asociatia KinetoBebe .

            Copiii au ascultat povestea ”Omida cea flamândă”, au identificat prin joc alimentele sănătoase, după care au preparat o delicioasă salată de fructe. Ochișorii curioși și veseli, mânuțele dibace și vocile pline de fericire ale celor mici ne-au dovedit încă o dată că unii oameni sunt meniți să contureze caractere, să influențeze în bine destine, să modeleze generații viitoare. Unii oameni sunt meniți să ”împrăștie” fericire.  Mulțumim Asociației CasaTuturor pentru că ne-a facilitat întâlnirea cu  Asociatia KinetoBebe și astfel am putut derula acțiunea din cadrul Proiectului de Parteneriat Educațional ,,Să cresc mare, frumos și sănătos ". 

În numele celor mici mulțumim  doamnelor Ana Raluca Chișu, Loredana Nicolae, Aurelia Flaidar și tuturor celor care ne-au înseninat ziua! Pentru noi sunteți modele de devotament și implicare!

Prof. Înv. Preșcolar - Guțu Florina

Prof. Înv. Preșcolar-Ștefan Florica

Prof. Înv. Preșcolar-Barbu Ruxandra




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

            Pentru că fiecare an școlar ne aduce o nouă oprtunitate de a crește, de a învăța și de a deveni cea mai bună versiune a noastră,...