miercuri, 6 aprilie 2022

Saptămâna voluntariatului

                                 
ACTIVITĂȚI DE VOLUNTARIAT 

Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?
Dr. Martin Luther King Jr.


La inițiativa Ambasadei Statelor Unite în România alături de American Councils for International Education, Școala Gimnazială Nr. 1 Roata de Jos se alătură  proiectului 4/4 pentru prieteni. În perioada 1-10 aprilie vom organiza în cadrul școlii noastre activități de voluntariat în care vor fi implicați profesori, elevi, părinți și membrii ai comunității locale.

Astăzi, 6 aprilie, elevii școlii au participat la activități de ecologizare, oferind comunității un exemplu de implicare și responsabilitate, în cadrul activității VOLUNTARIAT ECOLOGIC.  






Proiectul EDUCAȚIE PENTRU VIITOR  a debutat cu întâlnirea elevilor cu  LIVIU MORARU,  fost elev al școlii noastre, care a împărtășit elevilor experiențe și impresii despre IT, domeniu în care profesează. Din discuții elevii au înțeles că oricare ar fi meseria pe care o vor alege în viitor au nevoie de determinare, perseverență și putere de adaptare. Iată câteva imagini de la activitățile de astăzi.
 




 Astăzi, 7 aprilie, a continuat în școala noastră activitatea de voluntariat ecologic. Elevii au fost încântați să planteze în curtea școlii pomi fructiferi și plante decorative. 






Elevii clasei a V a A au fost voluntari în activitatea organizată la Grădinița Roata de Jos. Ei au transformat o zi obișnuită într-o zi de neuitat pentru micii grădinari, citindu-le povești și învățându-i jocuri îndrăgite ale copilăriei.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

            Pentru că fiecare an școlar ne aduce o nouă oprtunitate de a crește, de a învăța și de a deveni cea mai bună versiune a noastră,...