vineri, 18 februarie 2022

Educație financiară- JA România în parteneriat cu Metropolitan Life

        Junior Achievement Romania                                                  

    "Astăzi, mai mult ca oricând, orice tânăr are nevoie de cunoștințe financiare de bază pentru a înțelege cum funcționează societatea și cum poate lua cele mai bune decizii pentru viitorul său.

    Cunoașterea mediului financiar și abilitățile de a gestiona banii sunt esențiale pentru a ne descurca în sistemele economice complexe din prezent.

    Programele JA de educație financiară sunt menite nu numai să îmbogățească cultura financiară a tinerilor, ci și să le dezvolte abilitățile, să le dea încredere în ei și să-i inspire să adopte un comportament responsabil."

    În cadrul parteneriatului cu Junior Achievment Romania, elevii clasei a VII-a A au participat la întâlnirea cu  domnul Alexandru Dan, reprezentant al Metropolitan Life, care a oferit copiilor sfaturi despre o bună organizare a resurselor financiare, sfaturi care să îi ajute în viitor. Am discutat despre alegerea potrivită a unei meserii, despre tipurile de asigurări de care pot dispune și despre avantajele pe care le poate aduce o  gestionare optimă a câștigurilor.

    A fost o experiență frumoasă din care elevii au avut multe de învățat!




 https://www.jaromania.org/programe/educatie-financiara



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

            Pentru că fiecare an școlar ne aduce o nouă oprtunitate de a crește, de a învăța și de a deveni cea mai bună versiune a noastră,...