luni, 23 martie 2020

IMPLICAREA ESTE ”SALVAREA”!





#numaiatuncicând#acționăm#responsabil#
#stămacasă#învățăm#
Vă provoc la o LECȚIE deschisă despre ,,RESPONSABILITATE SOCIALĂ"
,,Avem puterea de a fi cea mai bună generație pe care a cunoscut-o vreodată omenirea." President, John Kennedy
Având în vedere contextul actual al țării noastre-România, ca să putem trece cu bine prin această criză, trebuie să dăm dovadă de RESPONSABILITATE, Solidaritate, Creativitate, Cooperare/Colaborare și Respect.
De aceea, devine imperios necesară conștientizarea faptului că fiecare dintre noi putem face mai mult pentru noi și pentru cei din jur decât poate face statul și să căutăm să punem întrebări de genul:
■Ce pot face eu pentru comunitate?
■Ce putem face noi pentru semenii noștri?
■Cum ne putem implica în viața comunității?
■Cum crezi că i-ai putea convinge, tu personal, pe ceilalți, să fie mai responsabilizați?ș.a.m.d.
Să ținem cont de faptul că noi trebuie să găsim răspunsurile la astfel de întrebări, implicit soluțiile și că această responsabilitate revine fiecăruia dintre noi și constituie unul din factorii decisivi ai dezvoltării sociale.
Având în vedere situația actuală, vă lansez o ,,INVITAȚIE SPECIALĂ privind RESPONSABILITATEA socială " și vă invit, pe toți cei care vor să se alature acestui proiect, de la elevi, foști elevi, părinți, colegi, prieteni până la vecini ș.a.m.d. să fiți parte a
#CELEIMAIMARILECȚIIDINROMÂNIA# pentru derularea cu succes și implementarea proiectului:
#IMPLICAREA este ,,SALVAREA"#
și să contribuim eficient, cu toții, pentru depășirea cu bine, a acestei situații în care se află țara noastră#România# și să facem tot ce ne stă în putință pentru a responsabiliza pe membrii comunităților noastre în vederea respectării cu strictețe a măsurilor impuse de către autoritățile statului român.
Prin derularea acestui proiect ne alăturăm astfel campaniei de informare a populației privind infecția cu coronavirus și măsurile de prevenire individuale/colective luate de statul român precum și a masurilor viitoare pe care statul român le va adopta.
Scopul proiectului:
# contribuie la limitarea impactului pandemiei Covid-19 în România precum și la diminuarea efectelor acesteia în rândul membrilor comunităților noastre sau la nivel național.
Așteptăm să te alături celui mai mare proiect care îți dă posibilitatea:
☆să interacționezi cu alte persoane în mediul on-line
☆să exprimi/schimbi pareri/idei,
☆să descoperi informații utile/oameni/lucruri/fapte
☆să înțelegi ce înseamnă lege, normă, regulă
☆să dobândești deprinderi/abilități de viață
☆să cooperezi/colaborezi/conlucrezi
'☆multe alte beneficii, pe care le veți descoperi chiar voi, pe parcursul derulării activităților
Astfel că, poți realiza materiale scrise cu conținut clar și concis cu informații extrase din documentele oficiale ale statului român, a măsurilor impuse de statul nostru care să contribuie la conștientizarea populației in vederea responsabilizării, implicării etc. (ex.Ordonanța Militară nr.2/2020 s.a.) prin întrebări și răspunsuri, citate, pe care le poți distribui în spațiul on-line, live-uri, audio-video etc. cu obligația de a menționa sursa de informare. De asemenea, puteți veni cu idei, propuneri personale, desene, imagini ș.a.
#fiți#creativi#responsabili#umani#
PS:Mai multe detalii despre proiect găsiți în imaginile alăturate.
PS: Proiectul se va derula pe toată perioada în care autoritățile statului român vor lua măsurile ce se impun în astfel de situații.
,,Spor și Implicare să aveți!
#FiiRESPONSABIL#
#Lafinalvomieșicutoții#ÎNVINGATORI!#
Vă mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

            Pentru că fiecare an școlar ne aduce o nouă oprtunitate de a crește, de a învăța și de a deveni cea mai bună versiune a noastră,...