luni, 31 octombrie 2022

 31 OCTOMBRIE 2022

”CARNAVALUL TOAMNEI” la Școala Gimnazială Nr. 1 Roata de Jos


    Sfârșitul lunii octombrie a fost marcat în localitatea noastră de un eveniment ce ne dorim a deveni tradiție. 

    Mulțumim tuturor părinților pentru implicarea de care au dat dovadă, mulțumim copiilor care au fost foarte entuziaști și, nu în ultimul rând, mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat și au cumpărat din produsele noastre.

    Astăzi inimile comunității noastre au bătut în tandem! 

*Toate fondurile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea unor lucruri necesare în școală. Produsele rămase vor fi donate unor persoane nevoiașe.





























































vineri, 28 octombrie 2022

                                                     

         


                  Începând de luni, 31 octombrie, elevii  Școlii Gimnaziale Nr. 1 Roata de Jos  vor avea acces, în cadrul orelor de informatică și nu numai, la un laborator informatic modern, dotat cu laptopuri, calculator, videoproiector și imprimantă, toate echipamentele fiind extrem de utile pentru susținerea unor ore moderne, asistate de calculator.

               Laboratorul face parte din proiectul de reabilitare a școlii noastre ”Investim în viitorul tău!”- proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

            Mulțumim Primăriei Roata de Jos și Consiliului Local pentru șansa pe care o oferă copiilor comunității noastre la o educație de calitate într-o școală la standarde europene!

miercuri, 26 octombrie 2022

 



CARNAVALUL TOAMNEI



                  LUNI, 31 OCTOMBRIE 2022, ÎNCEPÂND CU ORA 12:30, ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 ROATA DE JOS GĂZDUIEȘTE ”HALLOWEEN- CARNAVALUL TOAMNEI”. 
                 VĂ AȘTEPTĂM CU MIC CU MARE LA  EXPOZIȚIA CU VÂNZARE! 
         PRODUSE TRADIȚIONALE, PERSONAJE SURPRIZĂ, AROME ȘI MIRESME ÎMBIETOARE DE TOAMNĂ, COPII FERICIȚI, IMPLICAȚI ȘI MOTIVAȚI, AMINTIRI DE NEUITAT ȘI MULTE ALTELE LE VOM DESCOPERI ÎMPREUNĂ LUNI, 31 OCTOMBRIE!

(TOATE SUMELE STRÂNSE VOR FI FOLOSITE DE COPII PENTRU ACHIZIȚII ÎN CLASELE LOR, AȘADAR EI VOR ÎNVĂȚA SĂ VALORIFICE BUNURILE MATERIALE, SĂ SE IMPLICE ȘI SĂ FIE ACTIVI PENTRU BUNĂSTAREA COLECTIVULUI DIN CARE FAC PARTE. VOM ÎNVĂȚA ASTFEL O LECȚIE DE ANTREPRENORIAT ȘI IMPLICARE SOCIALĂ.) 
 
VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

            Pentru că fiecare an școlar ne aduce o nouă oprtunitate de a crește, de a învăța și de a deveni cea mai bună versiune a noastră,...