joi, 24 decembrie 2020

 ”De sfintele Sărbători să deschidem uşa  pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere,ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.”
ELEVII CLASEI a V-a A, îndrumați de prof. diriginte Stemate Ionică, VĂ UREAZĂ LA MULȚI ANI!


 Să aveți un an nou mai bun, mai împlinit și mai fericit vă urează grădinarii din grupa ”ROMÂNAȘII” de la Grădinița Roata de Jos, îndrumați de Dna. Educatoare Ștefan Florica!



 

miercuri, 23 decembrie 2020

Grădinarii de la GRĂDINIȚA ROATA MICĂ, îndrumați de Dna. Educatoare MILITARU MEIȚA vă urează un an nou bun, încărcat de sănătate și multe împliniri! LA MULȚI ANI!


     


Astăzi, în prag de sărbătoare, colectivul clasei a VI-a A vă colindă și vă dorește sărbători binecuvântate, liniște sufletească, belșug și sănătate! Vă trimitem un crâmpei din emoțiile noastre de copii și o ”serbare” adaptată vremurilor de acum. LA MULȚI ANI!



luni, 21 decembrie 2020

 La un pas de NOUL AN, grădinarii din GRUPA IEPURAȘII VESELI, de la Grădinița Roata de Jos, sub îndrumarea doamnei educatoare Guțu Florina,  vă urează din sufletele lor pure și delicate de copii: 

SĂ AVEȚI SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE, ÎMBELȘUGATE, CU FERICIRE, LINIȘTE SUFLETEASCĂ ȘI SĂNĂTATE! SĂ TRECEȚI ÎNTR-UN AN NOU MAI BUN!





vineri, 18 decembrie 2020

 Elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 Roata de Jos mulțumesc Consiliului Local care, ca în fiecare an, a înlesnit întâlnirea cu Moș Crăciun! Ne-am bucurat împreună de cadouri și de atmosfera de sărbătoare, iar bucuria surprinsă în ochii copiilor este cel mai potrivit mod de a vă mulțumi! 


 Vă dorim SĂRBĂTORI FERICITE ȘI UN AN NOU MAI BUN!

            Pentru că fiecare an școlar ne aduce o nouă oprtunitate de a crește, de a învăța și de a deveni cea mai bună versiune a noastră,...