luni, 27 ianuarie 2020

Vulcanul. Ne jucăm, experimentăm, deci învățăm!

Astăzi, 27 ianuarie, ora de geografie ne-a luat prin surprindere! Elevii clasei a V-a A, sub îndrumarea domnului prof. Stemate Ionică, au descoperit cât de interesantă și instructivă poate fi o oră de geografie. Mai ales că materialul a fost creat, cu multă îndemânare, chiar de ei. Felicitări tuturor celor implicați! (Nu-i uităm aici și pe părinți, care probabil și-au amintit cu plăcere de copilărie, ajutându-i pe cei mici la proiectarea machetelor.)




















sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Seminarul Digitaliada, 9-11 ianuarie 2020, București


În perioada 9-11 ianuarie, o echipă a Școlii Gimnaziale Nr. 1 Roata de Jos  a participat la seminarul de formare în educația digitală- semestrul al II-lea, organizat în cadrul proiectului Digitaliada, inițiativă a Fundației Orange.  Dir. Dobre Constantina, Prof. Stemate Ana-Maria, Prof. Tila Gabriela și Prof. Stemate Ionică au luat parte la sesiunile de formare urmând să utilizeze în cadrul orelor de curs  metodele de lucru interactive și conținutul digital pus la dispoziție de inițiatorii proiectului. Îi așteptăm și în semestrul al II-lea pe elevii noștri  în Laboratorul Digitaliada pentru a parcurge împreună  drumul inovator al educației digitale!

Mulțumim Digitaliada pentru oportunitatea de a face parte din grupul școlilor câștigătoare și din ”familia Digitaliada”! Începem un semestru cu forțe proaspete, cu noi resurse digitale și conținut educațional ( www.digitaliada.ro).






            Pentru că fiecare an școlar ne aduce o nouă oprtunitate de a crește, de a învăța și de a deveni cea mai bună versiune a noastră,...